Afspraak maken

Cliënten delen hun ervaring...

Vier maanden lang werkte ik samen met Saskia aan mijn alcoholprobleem. Ik heb nu alle vertrouwen in een nuchtere toekomst. Ik ben dankbaar voor Saskia's toewijding en professionele aanpak. Haar coaching heeft me de kracht gegeven om mijn problemen te overwinnen en een nuchtere toekomst tegemoet te gaan. Ik heb haar coaching als zeer professioneel ervaren omdat zij put uit eigen ervaring en de kennis van nu Ik kan haar diensten van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een positieve verandering in hun leven. Omdat ik in het buitenland woon maakten Saskia en ik deze mooie reis via Zoom. Voor haar is geen grens te ver.
Ik heb het coachingtraject bij Saskia als zeer prettig ervaren. Voorheen dronk ik problematisch. Ik kon het gestopt zijn met drinken maar voor een beperkte tijd volhouden terwijl de wil om permanent te stoppen er wel was. Ik heb een flinke steun in de rug gekregen waardoor ik de toekomst (in het algemeen en zonder alcohol in het bijzonder) met meer zelfvertrouwen tegemoet ga. Mocht je ook steun kunnen gebruiken in volledig nuchter door het leven te gaan, dan kan ik je een traject bij Saskia van harte aanbevelen!
Saskia is echt ervaringsdeskundige bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Ze kijkt dwars door je heen en spoort het onderliggende probleem vrij snel op door de juiste vragen te stellen. Ze houdt je een spiegel voor, dat is soms ook pijnlijk maar nodig! Ze leert je voor jezelf te gaan zorgen, gevoelens te uiten en te bespreken. Dankzij haar kan ik zeggen: het gaat nu echt goed met mij. Ik zou haar iedereen aanraden met dit probleem, dank je wel lieve Saskia’
Saskia is duidelijk, begripvol en behulpzaam. De coaching was soms intensief en confronterend maar zeker helpend om mij te helpen te stoppen met het drinken van alcohol en dat is gelukt. Ze heeft veel kennis over alcohol en de effecten daarvan. Zij creëerde een veilige setting waardoor ik het gevoel had dat ik alles kon bespreken. Voor mij was het levens veranderend geweest en ben ik blij dit met jou heb gedaan. Heel tevreden ben ik na afronding van het traject, dank je wel.
Samen zijn wij gecoacht door Saskia over hoe wij het beste om kunnen gaan met onze zoon die steeds terugvalt in gebruik. Ze was een luisterend oor voor ons zonder dat zij een oordeel vormt over de situatie. Wij hebben ons veilig gevoeld om alles op tafel te kunnen leggen. Wij hebben inzicht gekregen in het ziektebeeld en daarnaast geleerd hoe wij elkaar beter kunnen begrijpen. De communicatie liep steeds vast en dat hebben wij kunnen veranderen. Wij zijn in gaan zien dat wij niet verantwoordelijk zijn voor zijn verslaving, maar dat we wel kunnen aangeven welke impact zijn gedrag op ons heeft. Het naastentraject is kort maar zeer effectief voor ons geweest.
Ik ben heel blij dat ik, ondanks het gevoel van schaamte en falen dat ik ervaarde, de stap heb gezet om het coachingstraject bij Saskia te gaan doen. Saskia heeft mij geholpen inzicht te krijgen in waarom ik teveel dronk en hoe ik er anders mee om kon gaan. Saskia is integer, betrokken, invoelend en nooit veroordelend of belerend. Maar ze vraagt wel door, maakt lastige onderwerpen bespreekbaar en legt daarmee de vinger op de zere plek. Heel prettig en helpend!
Hulp van Saskia betekent flink aan het werk gaan met eigen gedrag en verantwoordelijkheid . Voelde mijn zelfwaardering en eigenheid groeien in onder haar veilige en ervaren hulp en coaching. Gun het iedereen met een verslavingsprobleem. De keuze om te gaan voor verandering wil je zelf!!! Daarna is er passende zorg!
‘Saskia is een ervaringsdeskundige die het coachingstraject hierdoor vormgeeft op een integere, persoonlijke en betrokken manier waardoor je je bewust wordt van je eigen keuzes, mogelijkheden en waarbij je inzicht verkrijgt om tot het inzicht te komen dat bij jou passend is. Daarnaast is ze beschikbaar, concreet en stimulerend’.
‘Het Happy Sober traject zit goed in elkaar en is bijzonder belangrijk geweest om mijn leven Happy Sober te maken. Saskia is een hele fijne (neutrale) gesprekspartner die feilloos aanvoelt welke vragen ze moet stellen om vooral jezelf in staat te stellen om je eigen levensstijl te verbeteren en om bewust te worden van de keuzes die je maakt. Mijn leven is door dit traject veel voller en leuker geworden voor mezelf en voor de mensen om mij heen’.
‘Ik ben te lang in de drank en drugs blijven hangen. Altijd denkend, het valt wel mee. Ik mag toch ook wel wat. Je zelf in een roes brengen waar het leven er een stuk aangenamer uitziet. En er niet voor uit willen komen dat je jezelf en je omgeving er enorm mee schaadt. Totdat je op het punt komt dat je op de bodem ligt en inziet dat het moet veranderen, dit moet je echt zelf voelen. Door het coaching traject met Saskia in te gaan, gaf mij het gevoel dat ik ondanks alle schade ook nog wel oké ben. Door Saskia wordt een spiegel voor gehouden, een eerlijke, en wel zonder waardeoordeel. Als moeder vond ik dit enorm lastig, want ja goede moeders doen dat niet, slechte wel. Saskia is zelf ook moeder en kon me laten zien hoe ik hier anders over ging denken. Door het aangaan van mijn (slechte) patronen, erachter komen waarom je doet, wat je doet. Saskia heeft mij hiermee goede inzichten gegeven, waardoor ik steeds meer eigenwaarde terugkreeg en dat ik ondanks alles, best oké ben, ook als moeder. Het nuchter door het leven gaan, is de beste en mooiste beslissing die ik ooit gemaakt heb’.
‘Toen ik in een crisis kwam door het continue misbruiken van alcohol, had ik het geluk liefhebbende mensen om mij heen te hebben die mij geholpen hebben een besluit te nemen om hulp te zoeken. Redelijk heftig was dat. Ik wilde helemaal niet weten dat ik een probleem had. Mijn partner heeft ook aangegeven dat zij niet bij mij wilde zijn als ik zo zou blijven drinken. De eerste keer dat ik hielp zocht, werkte niet. Deze keer, via mijn broer, vond ik Happy Sober en gelukkig maar. Door de inzichten die je krijgt en de aanpak van Saskia (je moet ook door bepaalde oefeningen heen waar ik eerst sceptisch over was maar al snel begreep ik dat ze echt kunnen helpen) heb ik een ander zelfbeeld gekregen en dat heeft mij geholpen om van de alcohol af te blijven. Het geeft een heerlijk vrij gevoel en uiteraard ben je gezonder en sterker zonder de misbruik van. Ik ben nog wel een keer in de emotionele valkuil gevallen van begon weer met een flesje wijn maar een paar dagen later heb ik zelf besloten er weer vanaf te blijven en ben weer met de oefeningen en inzichten van Happy Sober begonnen om mij op het goede pad te houden. Er is geen pasklare oplossing denk ik maar voor mij was Happy Sober de hulp die ik nodig had om de goede weg weer te vinden. Ik kan Happy Sober aan iedereen die een alcoholprobleem heeft aanraden’.
‘Saskia is veel meer dan een coach of hulpverlener bij een drank- of drugsverslaving. Zij is in staat je inzicht in je patronen en levensstijl te geven in een bijzonder korte tijd. Ze is bijzonder sympathiek en heeft een groot empathisch vermogen. Ze geeft erkenning voor je lijden, en helpt je oplossingsgericht een andere wending aan je leven te geven. Wat me telkens weer opviel, was hoe goed ze luisterde, en precies datgeen eruit haalde wat de essentie was van mijn verhaal. En hiermee met mij aan de slag ging. Haar bescheidenheid over haar eigen vermogen anderen te helpen, siert haar’.
‘Via een uitzending van het Mooiste Meisje van de klas kwam ik bij Happy Sober uit. Ik zag in Saskia veel overeenkomsten met mezelf, waardoor ik goede hoop had dat ze mij kon helpen. Ik was al meerdere malen gestopt met drinken, maar telkens pakte ik dat eerste glas weer op, met alle dramatische gevolgen van dien. Saskia is direct, loyaal en heeft een super goed inlevingsvermogen. Ze stelt de juiste vragen en daagt je (op een positieve manier) uit om met jezelf aan de slag te gaan. Dankzij Saskia heb ik voor het eerst mijn onderliggende problemen aangepakt en heb ik een gedragsverandering ondergaan, waardoor ik nu al bijna 5 maanden nuchter ben. Saskia staat als coach echt naast je en is heel praktisch ingericht, iets wat mij enorm hielp. Daarnaast heeft ze ook mijn partner goede adviezen gegeven en was ze betrokken bij zijn ‘stuk’ van mijn alcoholprobleem. Ik ben elke dag dankbaar dat ik de stap naar Happy Sober heb gezet en zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!’

Hoe kan ik je helpen?

Laten we afspreken!

Ik kan je helpen om jouw alcohol probleem aan te pakken maak nu snel een afspraak.

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul jouw gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Cookies & Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Lees Privacyverklaring

Accepteren